Home

Omnik Omnisol

Omnik New Energy Co., Ltd., is een Duits-Chinese joint venture gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van PV-omvormers. De combinatie van Duitse technologie en Chinese productie zorgen voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. De omvormers van Omnik worden verkocht in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Australië, Italië, Spanje, Nederland en nog meer landen.

Omnik Omnisol wil voor iedereen hoge kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en een hoge efficiëncy bewerkstelligen.

Sinds de oprichting in 2010 heeft Omnik Omnisol steeds meer bekendheid genoten. Dit is vooral te danken aan de goede prestaties, WiFi uitleesmogelijkheden en gunstige prijs/ kwaliteit verhouding.

In feite heeft Omnik goed gekeken naar de concurrentie. Hoe ziet de ideale omvormer eruit? Hoe werkt deze? En dit vervolgens overgenomen in een eigen ontwerp. Hierbij is extra goed gekeken naar onder andere de behuizing. Zo weten alle Omnik omvormers zichzelf uitermate goed te koelen. Dat is belangrijk, want op die manier gaat er weinig warmte (en daarmee energie) verloren. Daarnaast houdt Omnik rekening met huidige ontwikkelingen en trends, zo zijn omvormers van Omnik voorzien van ingebouwde Wi-Fi. Met deze techniek zijn de prestaties van uw pv-modules over en altijd te volgen.

Website: http://www.omnik-solar.com/  (wordt geopend in nieuw tabblad)


Comments are closed.