Home

Mastervolt

Mastervolt is in 1991 opgericht in Amsterdam. In de loop van de tijd is Mastervolt gegroeid tot een volwassen bedrijf met wereldwijd 150 mensen in dienst. In 2010 is Mastervolt overgenomen door de Amerikaanse  branche-genoot Actuant. Veel mensen kennen Mastervolt van de degelijke omvormers. Afkomstig van Nederlandse bodem.

De missie van Mastervolt is het wereldwijd leveren van betrouwbare energiesystemen op plekken waar men niet op een conventionele manier elektriciteit kan opwekken of ontvangen. Mastervolt is een A-merk en is actief in drie marktsegmenten:

  • Zonne-energie
  • Maritiem
  • Mobiel

Voor deze marktsegmenten ontwikkeld, produceert en distribueert Mastervolt hoge kwaliteit elektrotechnische systemen voor onafhankelijke energie levering. Mastervolt verkoopt deze systemen in meer dan 60 landen wereldwijd via een netwerk van distribiteurs en dealers.

Het concept van Mastervolt is simpel; zonlicht omzetten in bruikbare stroom. Bewust met het milieu omgaan en producten ontwerpen die niet afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en die daarmee een verantwoordelijke investering zijn.

Website: http://www.mastervolt.nl (wordt geopend in nieuw tabblad)

Comments are closed.