Home

Installatie

Energie-Extra installeert uw PV-systeem dankzij de jarenlange ervaring op een deskundige manier. Zodat u zeker weet dat er ook in de toekomst geen problemen ontstaan.

Ook na de zuidwester storm van afgelopen maandag 28 oktober 2013 waar de windsnelheden opliepen tot kracht 11 hebben wij geen schade meldingen ontvangen, wel een positief bericht. Dhr. Lugthart uit Zaandam waar we afgelopen zomer een platdak systeem hadden geïnstalleerd schreef het volgende:

Hallo Marten,

Van de week met die enorme storm, hield ik mijn hart even vast i.v.m. mijn zonnepanelen. Ze zijn echter geen mm. verschoven, ik ben er nog steeds erg blij mee en dat is echt goed vakwerk wat jullie geleverd hebben. Nogmaals hartelijk dank.
 
Vriendelijke groet,     natuurlijk ook aan je mensen.
 
Gerard   Lugthart”.
 1
 

 

Naast de bestaande standaard montagesystemen is het in sommige situaties noodzakelijk / mogelijk om een aangepast concept uit te voeren. Dit maatwerk kan uiteraard door ons worden uitgewerkt en uitgevoerd. Met andere woorden; Alles is mogelijk  niets is onmogelijk.

Natuurlijk is het ook een optie om de zonnepanelen zelf te plaatsen. Het PV-systeem zal dan op een afgesproken dag bij u worden bezorgd en nadat u de zonnepanelen heeft geplaatst verzorgen wij de aansluiting op de omvormer en de aansluiting in de meterkast.

 

Comments are closed.